Objavljeno: 17/04/2018

Aktivnosti u CIK-u i Gradskoj knjižnici

Centar za kulturu i informiranje dr. Franjo Tuđman i Gradska knjižnica Mato Lovrak u srijedu 11. travnja u 13 sati organiziraju  kreativnu radionicu za djecu "Drvo u cvatu" u prostoru Gradske knjižnice.

U petak 13. travnja od 17 sati u Centru za kulturu ponovo kreće s radom Klub mladih koji će voditi Nika Andričević. Na klubu će se izrađivati razni modni dodaci pa vas pozivamo da navratite i izradite si ogrlicu, narukvicu ili neki odjevni predmet.

U petak 13. travnja s početkom u 19 sati u Centru za kulturu imat ćete priliku uživati u zvukovima gitara, jer u goste dolazi Zagrebački gitaristički kvartet. Ulaz je slobodan.

U nedjelju 15. travnja s početkom u 17 sati za one najmlađe, ali i malo starije kazalište Tvornica lutaka izvest će predstavu "Cirkus u životinjskom carstvu". Ulaz je slobodan.

Centar za kulturu i informiranje dr. Franjo Tuđman i 8. godinu za redom organizira smotru recitatora i dramskih skupina Jemeršićevo proljeće. Smotra će biti održana u kinodvorani CIK-a u utorak 17. travnja s početkom u 19.
Ulaz je slobodan.