Objavljeno: 18/08/2015

Ekipa ŠRD-a 'Udice' 1. na memorijalnom KUP-u 'Vinko Belobrk' u Virovitici

Grubišnopoljski ribolovci bili su najbolji među čak 19 ekipa koje su nastupile na natjecanju

/slika/vijesti/2015/2015_08/2015_08_664_x_495/150818_srd_udica.jpg

Već poznati trojac Sportskog ribolovnog društva Udice iz Grubišnoga Polja – Nikola Ivanković, Goran Đerki i Marijo Bukovac - u svoj dnevnik uspjeha upisali su još jedan. Na Memorijalnom KUP-u 'Vinka Belobrka', održanom protekloga vikenda u povodu dana Grada Virovitice, osvojili su 1. mjesto između 19 ekipa. Drugo mjesto pripalo je zagrebačkom TPK-a, a treće su osvojili članovi zdenačkoga Linjaka. Naredna prilika za nove uspjehe ribolovcima Udice pruža se 5. rujna, kada će nastupiti na KUP-u Toplice u Daruvaru.
Nogometaši Bilogore '91 odigrali su 1. kolo Županijskoga kupa u Zrinskom Topolovcu protiv NK Zrinskog, u kojemu su slavili s visokih 4:0, iako je utakmica prekinuta u 70. minuti zbog lošeg vremena. Pogotke za Bilogoru '91 postigli su Matija Heršil iz jedanaesterca, Đorđe Ćopić, te dva zgoditka Josip Rakocija. U srijedu Bilogorci igraju pripremnu utakmicu u Velikim Zdencima protiv NK Zdenke 91, u subotu će ugostiti NK Viroviticu, a u nedjelju na domaćem terenu igraju utakmicu 2. kola županijskoga kupa protiv pobjednika susreta NK Imsovac-NK Korenovo.
Nogometaši Zdenke '91 odigrali su pripremnu utakmicu s NK Omladincem iz Ćurlovca te pobijedili sa 7:0. Četiri zgoditka zabio je Plantek, dva Kozuhar i jedan Rekavić.(RGP)