Objavljeno: 16/10/2018

Gradonačelnik čestitao mažoretkinjama na sjajnom uspjehu

Povod je osvajanje zlatne i brončane medalje na Europskom natjecanju u Sokobanji u Srbiji

/slika/vijesti/2018/2018_10/2018_10_664_x_495/181016_mazoretkinje.jpg

Gradonačelnik Zlatko Mađeruh jučer je primio mažoretkinje nakon njihova odličnog uspjeha. Podsjećamo, na Europskom natjecanju, održanom od 7. do 9. rujna u Sokobanji u Srbiji juniorke su osvojile zlatnu, a kadetkinje brončanu medalju! Na to su se natjecanje plasirale odličnim nastupom na Državnom natjecanju u Hrvatskoj.
U Sokobanji su bile dijelom od ukupno 48 ekipa odnosno oko 1200 natjecatelja iz šest europskih zemalja. Ovo je prva zlatna medalja koju su mažoretkinje osvojile tijekom devet godina rada.
-Ovim putem se želimo zahvaliti našem Gradu Grubišnom Polju i našem gradonačelniku Zlatku Mađeruhu koji nas tijekom ovih godina podržava u svakom pogledu i koji nam je i omogućio sudjelovanje na natjecanjima-poručila je trenerica Adrijana Župljanin.
Na njihov uspjeh iznimno je ponosan i gradonačelnik.-Čestitam vam, ponajprije na individualnom i kolektivnom uspjehu, ali i na promociji Grada Grubišnoga Polja u Europi, na ponos prvo vaših roditelja, a potom i svih nas koji ovdje živimo. Doći do tako velikog uspjeha je i poruka svim mladima da se može uspjeti, ali treba puno raditi-rekao je gradonačelnik, čestitajući i voditeljicama koje su imale ideju i snage uvježbati mažoretkinje.-Poseban je trenutak ponosa kada ste u drugoj državi na pobjedničkom postolju isprovocirale izvođenje i slušanje Lijepe naše, hrvatske himne. Malo nas je to doživjelo i zato je vrijedilo truda i rada-zaključio je gradonačelnik. (RGP)