Objavljeno: 14/09/2018

I grubišnopoljske udruge na obilježavanju 15-godišnjice Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva

Sudjelovale su predstavnice Centra građanskih inicijativa i Udruge osoba s invaliditetom Grubišno Polje Alenka Soldan i Lorena Bardić

/slika/vijesti/2018/2018_09/2018_09_664_x_495/180913_alenka_lorena.jpg

Alenka Soldan i Lorena Bardić kao predstavnice Centra građanskih inicijativa i Udruge osoba s invaliditetom Grubišno Polje sudjelovale su na dvodnevnom regionalnom obilježavanju 15-godišnjice djelovanja Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, održanom početkom tjedna u Opatiji. Na obilježavanje su bile pozvane sve organizacije civilnoga društva kako bi i one dale svoj doprinos.
Nakon prvoga dana s nekoliko okruglih stolova na razne teme, drugi dan obilježavanja obljetnice Zaklade za civilno društvo donio je niz edukativnih predavanja, među kojima je grubišnopoljske predstavnice najviše zanimalo kvalitetno upravljanje u organizacijama civilnoga društva u kontekstu korištenja EU fondova. A. Soldan kaže da je i predavanje o zaštiti osobnih podatka također bilo vrlo zanimljivo i korisno. Ističe kako su isto tako tijekom dvodnevnoga boravka u Opatiji izuzetno korisni bili susreti s predstavnicima drugih udruga civilnoga društva s kojima su izmijenili brojne informacije koje će koristiti u daljnjem radu. (RGP; foto: Alenka Soldan)