Objavljeno: 05/10/2017

Lucija Ivanković proglašena drugom pratiljom hrvatske miss glamura

Natjecala se na tom nacionalnom izboru među 12 djevojaka iz cijele Hrvatske

/slika/vijesti/2017/2017_10/2017_10_664_x_495/171005_lucija_ivankovic.jpg

Mlada Grubišnopoljka Lucija Ivanković, o uspjehu koje ste po prvi puta mogli čitati i na ovim stranicama 2015. godine kada samo izvještavali da je na natjecanju za miss Bjelovarsko-bilogorske županije okrunjena titulom miss fotogeničnosti, nedavno je u svijetu izbora ljepote osvojila još jednu vrijednu titulu.
Naime, na nacionalnom izboru za miss glamura održanom u predvorju Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, na kojemu se natjecalo 12 djevojaka i osam mladića s područja cijele Hrvatske, Lucija Ivanković je ponijela titulu i lentu druge pratilje miss glamura. To je, kaže, još jedna potvrda njezinim nastojanjima da većim koracima prokroči svijetom mode i ljepote, za koji kaže da su njezin životni poziv.-Zaista sam šokirana titulom, jer nisam ju očekivala, posebice stoga što je riječ o nacionalnom, a ne županijskom izboru-rekla je Lucija za Radio Grubišno Polje.
Kaže da ulaže podosta napora da se pokaže u najboljem svjetlu, te da je konkurencija poprilično velika i jaka. Dodijeljena joj titula najbolji je pokazatelj da je na dobrom putu, te se nada da će joj i taj izbor i titula otvoriti još pokoja vrata toga svijeta, u kojemu joj ništa nije naporno.
U međuvremenu je radila sezonske poslove, ali i odrađuje brojene foto sessione, te kaže kako mnogi fotografi svjedoče da ju kamera 'voli'. Tako je i to još jedan dio svijeta mode i ljepote u kojem su joj očito širom otvorena vrata.-Živim u Zagrebu i nakon sezone sam odradila nekoliko 'shootinga' od onih u Međimurju, Zagrebu, te uskoro odlazim u Motovun i Fužine-pojašnjava Lucija.
Izbor Miss & Mister Glamour 2017. prvi je izbor ljepote na ovim prostorima u organizaciji portala glam.hr. Misicom je proglašena Vinkovčanka Ivana Majstorović, a misterom Danijel Šileš iz Bilja.(RGP; foto: privatna zbirka L. Ivanković; više fotografija na Facebook i glam.hr)