Objavljeno: 13/03/2019

NK Zdenka '91 osnažena ulazi u drugu polovicu prvenstva

Uu pauzi između polusezona u klub su došli Mato Mađeruh, Benjamin Takač, Ivica Frantal, Josip Grlić i Edi Hrle

/slika/vijesti/2018/2018_11/2018_11_664_x_495/181119_nk_zdenka91.jpg

Nogometni klub Zdenka '91 u zimske je pripreme ušao osnažen s pet novih igrača. Naime, u pauzi između polusezona u klub su došli Mato Mađeruh, Benjamin Takač, Ivica Frantal, Josip Grlić i Edi Hrle. Klub je napustio tek Siniša Subota koji zbog poslovnih obveza i ozljede više ne može pratiti ritam treninga i utakmica.
U priprema su Velikozdenčani odigrali četiri prijateljske utakmice i nisu zabilježili poraz, već tri pobjede i jedan neriješen rezultat. Ukupna gol razlika tih susreta je 9:2 iz čega se da naslutiti da je klub dobro odradio prijelazni rok te je kvalitetno pojačan na pozicijama na kojima je bio tanak, stoji u klupskoj objavi na društvenoj mreži. Time je pojačana i konkurencija za ulazak u klupskih prvih 11, a i oni koji ne budu u početnom sastavu čekat će svoju priliku s klupe, pri čemu je klub i po tom pitanju jači nego u jesenskom dijelu.
Zdenka '91 ima zadatak zadržati vodeću poziciju Prve županijske nogometne lige, budući da je na odmor otišla kao jesenski prvak. No, ne valja smetnuti s uma da su u igri za prvo mjesto također i viceprvak jesenskoga dijela Bilogora '91, zatim BŠK, Daruvar, ali i Rovišće, koji se bodovno od Zdenke '91 razlikuju tek za jedan, odnosno dva boda.(RGP)