Objavljeno: 17/11/2014

NK Zdenka '91 polusezonu završila na 6. mjestu ljestvice

Cilj smo ostvarili: smjestili smo se na 6. mjestu na tablici i to je vrlo dobar rezultat-kazao je predsjednik kluba Zdravko Rizman

/slika/vijesti/2014/2014_11/664_x_495/11_17_nk_zdenka.jpg

Iako su imali odličnu šansu, nogometaši Zdenke '91 nisu uspjeli osvojiti tri boda. Protekloga su vikenda, u posljednjem susretu jesenskoga dijela prvenstva Međužupanijske lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica ugostili NK Rovišće, te susret zaključili neriješenim rezultatom od 2:2. Iako su u provom poluvremenu poveli rezultatom od 2:0, ipak je koncentracija u drugom popustila te su gosti uspjeli izjednačiti.
Dojam prvoga dijela sezone dao je predsjednik kluba Zdravko Rizman.-Cilj jesmo ostvarili. Smjestili smo se na 6. mjestu na tablici i to je vrlo dobar rezultat. Jedino smo uprskali zadnju utakmicu. Imali smo rezultat na dlanu, i to nam je jedan kiks koji će nas možda  i koštati-kazao je Z. Rizman. Naime, da su pobijedili na kraju polusezone Zdenkaši bi bili na 5. mjestu ljestvice. Ostaje dosta vremena do nastavka sezone i za razmišljanje kako ju završiti i za pripreme.–Plan je da se održimo najdalje do polovice, odnosno 7. ili 8. mjesta. Sve niže nije po planu, no smatram da će biti teže negoli u početku-procjenjuje predsjednik kluba. Čestitke Zdenkašima !

Iako je parket grubišnopoljske dvorane doveden u red, rukometaši Ilove ovoga vikenda zbog održavanja sajma sira nisu bili domaćini Varaždinu 2 u susretu 7. kola 3. Hrvatske rukometne lige sjever. No, kako je dvorana i u Varaždinu bila zauzeta, to je kolo odgođeno za kraj polusezone.(RGP)