Objavljeno: 25/01/2016

REAKCIJE
Sretni što Grubišno Polje ima svojeg saborskog zastupnika

Gradonačelnik Zlatko Mađeruh želi da novi saborski zastupnik Miro Totgergeli i dalje ostane članom Stalnog stručnog kolegija

/slika/vijesti/2016/2016_01/2016_01_664_x_495/160125_maderuh_totgergeli.jpg

Vijest da je Grubišno Polje nakon gotovo 20 godina dobilo svojeg zastupnika u Hrvatskom saboru pozitivno je odjeknula i u Gradu Grubišnom Polju. Gradonačelnik Zlatko Mađeruh je kazao kako nije bio sretan kada je uoči parlamentarnih izbora vidio izbornu listu, koja je govorila da će netko od ovdašnjih ljudi teško doći do Sabora. No, nakon ovih korekcija, kaže Mađeruh, sretan je što naša Bjelovarsko-bilogorska županija, a samim tim i Grubišno Polje ima saborskoga zastupnika.
-Veliko je to bogatstvo za sve lokalne uprave na području županije. Ipak je puno lakša komunikacija s ministarstvima, a i kontakti sa stručnim ljudima te informacije vezane uz pojedine stvari koje će se događati, vrlo su bogate, ponajprije mislim da gospodarsku i infrastrukturnu djelatnost-kazao je gradonačelnik Z. Mađeruh.
Inače, M. Totgergeli je i član Stalnog stručnog kolegija gradonačelnika, pa je gradonačelnik kazao kako bi, ukoliko su dvije funkcije spojive, volio da novi saborski zastupnik ostane članom toga gradskog tijela kojemu bi i dalje bio velika pomoć u radu.(RGP)