Objavljeno: 27/09/2014

SPORTSKI VIKEND Ilova novu sezonu u 3. ligi počinje u Goli

Seniori NK Zdenke '91 danas ugošćuje Suhopolje, juniori sutra NK Brestovac, NK Bilogora '91 sutra je domaćin NK Ribaru, Otkos 10 u nedjelju boća u Križevcima

/slika/vijesti/2014/2014_09/664_x_495/09_01_nk_bilogora.jpg

Vikend nosi novu priliku gradskim klubovima za osvajanje bodova. Nogometaši Zdenke '91 će u 6. Kolu Međužupanijske lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica danas ugostiti NK Shopolje.Utakmica je na rasporedu u 16 sati.
Nogometaši Bilogore '91 novo kolo 2. Županijske lige Bjelovarsko-bilogorske županije igraju u nedjelju. Na domaćem će terenu u 16 sati ugostiti Ribara iz Končanice.
Na teren ovoga vikenda, također u nedjelju, izlaze i juniori Zdenke 91. Na vlastitom će terenu ugostiti NK Brestovac. Utakmica počinje u 14 sati.
S novom sezonom ovoga vikenda počinju i rukometaši Ilove. Ove sezone ipak u 3. Hrvatskoj rukometnoj ligi sjever u kojoj se natječe 10 klubova. Prethodnih tjedana Ilovaši su se osim treninzima pripremali i prijateljskim utakmicama kojima su nastojali uigrati ekipu u kojoj ima izmjena.-Otišao je Ivan Taras, golman Marko Vida, a došao je golman Toni Grkinić iz Daruvara, te Bjelovarac, bivši igrač RK Ivanske, Dario Uršanić-kazao je za Radio Grubišno Polje Damir Đerke, trener Ilove. Đerke za sada nije želio ulaziti u prognoze plasmana u toj ligi, budući da se u njoj natječu Ilovi do sada nepoznati klubovi, odnosno momčadi s kojima do sada nisu imali prilike igrati. Jednu od takvih susreću već u 1. kolu lige nedjelju, kada putuju u Golu gdje će s tamošnjim domaćinom snage odmjeriti u 11,30 sati.
Boćari Otkosa 10 u 4. kolu 2. zagrebačke boćarske lige odlaze u Križevce, gdje će u nedjelju u 10 sati balote odmjeriti s tamošnjim Bulin Panom.(RGP)