Objavljeno: 10/11/2014

SPORTSKI VIKEND Seniori i juniori NK Zdenke '91 protekloga vikenda uspješni

Rukometaši Ilove poraženi su u Čakovcu, kadetkinje kluba odigrale prvi mini turnir. Šahisti Bilogore '91 bili domaćini 22. Tradicionalnog šahovskoga turnira u povodu Dana grada

/slika/vijesti/2014/2014_11/664_x_495/11_10_nk_zdenka.jpg

Nogometaši Zdenke '91 protekloga su vikenda slavili u gostima. Rezultatom 2:1 svladali su Mladost u Molvama i uknjižili vrijedna tri boda. Ipak nedovoljna za stubu više na ljestvici Međužupanijske nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, gdje se nalaze u gornjoj polovici na odličnom 6. mjestu. Strijelci su bili Samir Šopalović i Patrik Doqi.
Klupski juniori su odnijeli čvrstu pobjedu u Velikom Grđevcu gdje su s čak 8:2 svladali domaćina Gordowu. Strijelci su bili Filip Holas, koji je tri puta zatresao protivničku mrežu, dok su se na listu strijelaca s jednim pogotkom upisali i Alen Malounek, Nikola Nenadović, Domagoj Martinović, Filip Husić i Krunoslav Vuk.
Rukometaši Ilove u subotu su doživjeli poraz u Čakovcu. Tamošnji domaćin ih je svladao rezultatom 35:24. Novu priliku za osvajanje bodova imaju narednoga vikenda kada će u 7. kolu 3. Hrvatske rukometne lige sjever ugostiti Varaždin 2.
Male rukometašice Ilove protekloga su vikenda odigrale prvi turnir prvenstva mini rukometa. U okviru turnira pod trenerskom palicom Saše Novališća, razvrstane u dvije ekipe, igrale su klubovima iz Slatine, Daruvara, Bjelovara i Lipika. Ilova 1 plasirala se na drugo mjesto nakon što su ju u finalnoj utakmici porazile Bjelovarke. Druga ekipa Ilove smjestila se na trećem mjestu. Mini rukomet se igra po deset minuta na polovici rukometnoga igrališta s manjim golovima. Svih šest momčadi igraju međusobne susrete.
Šahisti Bilogore '91 jučer su u krčmi Ivančica u Dapčevačkim Brđanima bili domaćini 22. tradicionalnog Turnira u povodu Dana grada, na kojemu je nastupilo 20 takmaca iz sedam šahovskih klubova. Pobjednik turnira je Zdenko Vanđija iz ŠK-a Virovitice. Drugo i treće mjesto zauzeli su šahisti domaćina Matko Ognjen i Željko Margeta.(RGP)