Zdenka ‘91 druga, Otkos 10 treći, Bilogora ‘91 šesta

Iako je u posljednjim kolima vladao vrhom ljestvice, NK Zdenka '91, nažalost, nije se uspio okititi titulom prvaka 1. županijske nogometne lige.


Iako je proteklih nekoliko kola suvereno vladao samim vrhom ljestvice, Nogometni klub Zdenka '91, nažalost, nije se uspio okititi titulom prvaka 1. županijske nogometne lige. Račun je Zdenkašima pomrsio NK Rovišće, s kojim su se u gostima susreli u nedjelju u posljednjem kolu. Domaćini, koji su bili dva mjesta niže od Zdenke pobjedom od 3:2 Zdenki su oduzeli titulu pobjednika. No, niti Rovišće se nije popelo na tron, već je ostalo trećeplasirano. Naime, titula prvaka u toj ligi pripala je garešničkom Gariću koji je s 4:1 svladao Tomislava. Zdenka se, tako u konačnici, smjestila na drugommjestu ljestvice.
NK Bilogora '91 također je poražen u posljednjem kolu. S 4:1 svladao ga je pobjednik lige Trnski iz Nove Rače. Bilogorci su sezonu zaključili na šestom mjestu ljestvice 2. županijske nogometne lige.
U 14., posljednjem kolu ove sezone, deblji kraj su izvukli i boćari Otkosa 10. S 11:7 u Zagrebu ih je svladao Dubec. U konačnici boćari su se smjestili na 3. mjestu ljestvice 2. zagrebačke boćarske lige.
Bez obzira na konačni plasman svim klubovima pripadaju čestitke na trudu i uspjehu ! (RGP)


  Povratak na: Novosti