Objavljeno: 14/12/2015

BOŽIĆNI SAJAM
Ponudili brojne proizvode vlastitih ruku

Po treću godinu za redom Grad Grubišno Polje bio je domaćin Božićnoga sajma

/slika/vijesti/2015/2015_12/2015_12_664_x_495/151214_bozicni_sajam.jpg

Danas je treću godinu za redom održan Božićni sajam u Grubišnom Polju. Na trgu ispred zagrade Gradske vijećnice građanima su se predstavili Udruge Iglica, Udruga Kreativni gaj, Udruga kreativnog izražavanja KIS, Udruga za inkluziju i socijalne usluge, Češka beseda Ivanova Sela, Dnevni boravak i Centar građanskih inicijativa, Mažoretkinje i CIK, te Učenička zadruga Kockavica.
Na njihovim bogatim štandovima građani su mogli kupiti brojne rukom izrađene proizvode i njima razveseliti svoje najdraže. Dnevni boravak je nudio informacije o tomu što su proteklih mjeseci radili, dok su se na sajmu posjetitelji mogli okrijepiti. Za to su se pobrinuli učenici ugostitelji Učeničke zadruge 'Kockavica', koji su posjetiteljima sajma nudili kuhano vino i čaj. Organizatori sajma su Grad Grubišno Polje, Turistička zajednica i Centar za kulturu i informiranje dr. Franjo Tuđman.
A blagdansko raspoloženje se nastavlja već u petak, 18. prosinca, kada se u CIK-u u 19 sati uz mnogobrojne izvođače održava već tradicionalni Božićni koncert.(RGP)