Objavljeno: 28/07/2015

Ekipa ŠRD Udice druga u županijskoj ligi I sedma u Hrvatskom kupu!

Marijo Bukovac, Goran Đerki i Milan Ivanković u samom su vrhu poretka Županijske. U Hrvatskom kupu najbolje plasirani županijski ribolovac je Goran Đerki.

/slika/vijesti/2015/2015_07/2015_07_664_x_495/150722_ribici.jpg

Grubišnopoljski ribolovci briljirali su u završnom 5. kolu Županijske lige u lovu ribe udicom na plovak i premoćno osvojili prvo mjesto. S ovim je kolom ujedno završena Županijska liga 2015., a u ekipnom plasmanu ŠRD Udica zauzela je odlično 2. mjesto iza prvoplasirane Toplice iz Daruvara. Na trećem mjestu je bjelovarska Česma. Od ukupno 33 ribolovca, Grubišnopoljci su u samom vrhu poretka. Tako je najbolji Marijo Bukovac na drugom mjestu, Milan Ivanković je na šestom, a Goran Đerki na 8. mjestu ljestvice pojedinačnog plasmana.
Inače, Grubišno Polje ima najboljeg ribolovca u županiji u Hrvatskom kupu. Prošloga vikenda na garešničkom jezeru Skresovi održana je 62. završnica Kupa Hrvatskog športskog ribolovnog saveza. Nakon dvodnevnog natjecanja ekipni naslov pobjednika u lovu ribe udicom na plovak zasluženo je pripao varaždinskoj ekipi. Druga je ekipa iz Preloga, a treće mjesto pripalo je ribolovcima iz Nove Gradiške. Osvojenim sedmim mjestom iznenadila je ekipa Udice iz Grubišnoga Polja u sastavu Milan Ivanković, Goran Đerki i Marijo Bukovac. Posebno veseli što je najbolje plasirani ribolovac iz naše županije na tom natjecanju bio upravo Grubišnopoljac Goran Đerki. Čestitamo!(RGP)