Objavljeno: 21/08/2015

Gradski nogometni klubovi spremni za početak nove nogometne sezone

Predsjednik NK Zdenke '91 Zdravko Rizman kaže da je ekipa odlična i dobro 'diše', Bilogora '91 ide u lov na vrh tablice

/slika/vijesti/2015/2015_05/2015_05_664_x_495/150504_nk_zdenka_dinamo.jpg

Pred nama je posljednji vikend rezerviran za pripremno-prijateljske utakmice uoči početka nove nogometne sezone u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica i 2. ligi Bjelovarsko-bilogorske županije, u kojima se natječu gradski klubovi Zdenka '91 i Bilogora '91. Tim smo povodom razgovarali s čelnicima dvaju klubova, od kojih doznajemo da su momčadi spremne za početak nove sezone.-Igrači su u formi, efikasni su. U susretu s Omladincem iz Ćurlovca smo pobijedili sa 7:0 što je vrlo dobro i pozitivno. Ekipa je solidna i dobra, zajednički dobro diše, a to je važno u ovom trenutku-kazao je Zdravko Rizman, predsjednik Zdenke '91. Tajnik Bilogore '91 Slavko Barišić potvrdio je da je i ta ekipa također spremna za nove sportske izazove.-Zadovoljni smo. Planiramo svakako osvojiti vrh tabele. Sutrašnji susret s Viroviticom, koja se natječe u Međužupanijskoj ligi bit će nam svojevrsni pokazatelj kako stojimo.
Bilogora '91 će ovoga vikenda odigrati dvije utakmice – jednu pripremnu, a drugu u okviru županijskoga KUP-a. Sutra na domaćem terenu u 17,30 ugostit će Viroviticu, koja se natječe u Međužupanijskoj ligi, a u nedjelju će u 17 sati 2. kolu KUP-a Bjelovarsko-bilogorske županije snage odmjeriti s NK Velikim Korenovim.
Prvotimci Zdenke '91 u nedjelju u pripremnoj utakmici gostuju u Hercegovcu kod NK Hajduka. Iako je u srijedu odgođena utakmica između dvaju gradskih klubova, očekuje se kako će ona ipak biti odigrana prije početka nove nogometne sezone, koja starta 30. kolovoza.(RGP)