Objavljeno: 29/04/2016

Ivi Martinoviću treći mandat predsjednika GO HDZ-a Grubišnoga Polja

Sinoć u kinodvorani CIK-a dr. Franjo Tuđman održana izborna skupština GO Hrvatske demokratske zajednice Grubišnoga Polja

/slika/vijesti/2016/2016_04/2016_04_664_x_495/160429_hdz_izbori_unutar.jpg

Na sinoćnjoj izbornoj skupštini Gradske organizacije HDZ-a Grubišnoga Polja stranački su izaslanici još jedan, treći mandat predsjednika povjerili dosadašnjemu Ivi Martinoviću. Martinović je naglasio kako se nastavlja s radom i programom stranke kao i do sada, te će se puno pažnje posvetiti pomlađivanju. I Martinović ističe da je HDZ u Grubišnom Polju pobijedio na svim izborima u proteklom četverogodišnjem mandatu: lokalnima, onima za EU parlament, predsjedničkima i parlamentarnima, a siguran je i u pobjedu na predstojećim lokalnim izborima slijedeće godine.-Spremni smo na lokalne izbore i spremit ćemo se još i više. Imat ćemo našeg gradonačelnika, Gradsko vijeće i sve važne funkcije u gradu kako bismo nastavili započeto, te uz podršku naše vlade, kao vjetar u leđa, nastaviti i dovršiti sve projekte koje imamo, te započeti one koje pripremamo i planiramo-rekao je predsjednik GO HDZ-a Grubišnoga Polja.  Tu su mu podršku dali predsjednik ŽO HDZ-a i saborski zastupnik Miro Totgergeli, te gradonačelnik i najbliži suradnik Zlatko Mađeruh.
I Martinović cijeni volju građana koji su kroz godine svoje povjerenje davali HDZ-u. Iako, kaže, grubišnopoljski HDZ u dosadašnjim prilikama nije bio dovoljno prepoznat na županijskoj i državnoj razini, predsjednik ističe da postoje obećanja, a tu je i saborski zastupnik iz Grubišnoga Polja koji je velika snaga, da će se prepoznati mladi ljudi i doći na određene funkcije kako u županiji tako i u državi.
Gosti izborne skupštine, na kojoj je izabran Gradski i Nadzorni odbor stranke, te izaslanici za Županijsku skupštinu i Opći sabor stranke, bili su i predsjednik grubišnopoljskog HSS-a i zamjenik gradonačelnika Dalibor Jurina, predsjednik HSU-a Branko Kašić i predsjednik županijske Mladeži HDZ-a Matija Grdinić. (RGP)