Objavljeno: 26/05/2015

LIJEPA VELIKOZDENČANKA
Lucija Ivanković natječe se za titulu Miss Bjelovarsko-bilogorske županije 2015.

Do sada je sudjelovala na brojnim modnim revijama u Kutini, Bjelovaru, Daruvaru i Zagrebu i nastupi pred ljudima joj nisu problem.

/slika/vijesti/2015/2015_05/2015_05_664_x_495/150526_lucija_ivankovic.jpg

Kako smo ranije i najavili u daruvarskom restoranu Terasa održan je casting za izbor Miss Bjelovarsko-bilogorske županije za 2015. godinu. Sukladno rezultatima castinga za naj-ljepoticu Bjelovarsko-bilogorske županije natjecat će se dvanaest djevojaka, među kojima je našla i djevojka s područja Grubišnoga Polja. Lucija Ivanković, Velikozdenčanka, koja je upravo završila obrazovanje u Ekonomskoj i turističkoj školi u Daruvaru i planira nastaviti školovanje na fakultetu u Osijeku ili Koprivnici.
Natjecanja u ljepoti, odnosno modne revije nisu joj novost.-Otkada sam bila mala tetak me je nagovarao i govorio da ćemo otići kod Tihane Zalepugin da ću se tamo probiti u svijet mode. Prije nekih pet šest godina se otvorila prilika te sam se okušala u svijetu modnih revija. Za casting za izbor Miss Bjelovarsko-bilogorske županije prijavila sam se na zamolbu predsjednice Udruge Impress, koja je kazala da imam velike šanse-kazala je Lucija.
Do sada je sudjelovala u brojnim modnim revijama u Kutini, Bjelovaru, Daruvaru i Zagrebu i nastup pred ljudima joj nisu problem. No, ističe kako joj je škola na prvom mjestu, a potom moda, izbori ljepote i pisanje.
Naime, Grubišnopoljcima je Lucija poznata i kao autorica romana koji je našoj publici predstavila u Gradskoj knjižnici Mate Lovraka u sklopu nedavne manifestacije 'Noć knjige'.-Izbor za miss županije će biti održan 31. svibnja također u restoranu Terasa, pa Luciji držimo palčeve da joj uspije postati predstavnicom Bjelovarsko-bilogorske županije na državnom izboru za Miss zakazanom za 12. lipnja u Crikvenici.(RGP: fotografiju ustupio Marko Čolić)