Objavljeno: 02/06/2015

Lucija Ivanković osvojila titulu Miss fotogeničnosti Bjelovarsko-bilogorske županije !

U razgovoru za Radio Grubišno Polje uoči izbora, kazala je da se jako voli fotografirati, pa joj je ta titula jako draga.

/slika/vijesti/2015/2015_05/2015_05_664_x_495/150526_lucija_ivankovic.jpg

Lucija Ivanković iz Velikih Zdenaca na izboru za Miss Bjelovarsko-bilogorske županije, održanom protekloga tjedna u Daruvaru, ponijela je titulu miss fotogeničnosti ! Podsjetimo, u razgovoru za Radio Grubišno Polje uoči izbora, kazala je da se jako voli fotografirati, pa joj je ta titula jako draga. Je li zadovoljna uspjehom ? -Naravno da sam zadovoljna. Očekivala sam to, odnosno fotografi su mi rekli da to očekujem-kazala je presretna i zadovoljna Lucija.
Titula miss fotogeničnosti bit će joj nova uzlazna točka za daljnje uspjehe. Već sada je najavila nove foto sessione.-Sada će uskoro biti Vino klik, potom idemo na fotografiranje na Rastoke nedaleko Slunja i vjerujem da će nakon toga biti još poziva-najavljuje miss fotogeničnosti bjelovarsko-bilogorske županije. Kaže da joj nije žao što nije osvojila jednu od laskavijih titula.
Uživala je, kaže, u svakom trenutku događaja koji ju je oduševio, a posebno je velikodušna kada je u pitanju uspjeh njezine kolegice, sada i misice županije Marije Barišić.-Super je bilo ! Jako sam ponosna na Mariju što je pobijedila i baš sam bila sretna zbog nje. Više negoli zbog sebe !-kazala je Lucija.
Dodajmo da će Garešničanka Marija Barišić, pobjednica nedjeljnoga izbora boje Bjelovarsko-bilogorske županije braniti na nacionalnom izboru zakazanom za 12. lipnja u Crikvenici.(RGP; fotografiju ustupio: Marko Čolić)