Objavljeno: 27/05/2015

Mažoretkinje uspješno nastupile na Državnom prvenstvu HMS-a

-U Zadru su pokazale da svake godine napreduju. Trebamo biti izrazito ponosni na njih-kazala je zamjenica ravnateljice CIK-a Andrejana Bernat

/slika/vijesti/2015/2015_05/2015_05_664_x_495/150527_mazoretkinje_zadar.jpg

Gradske mažoretkinje sudjelovale su na 19. Državnom prvenstvu Hrvatskog mažoret saveza u Zadru, gdje su predstavljale Bjelovarsko bilogorsku županiju i Grad Grubišno Polje. Među 51 formacijom, te 32 solo i nastupa u parovima, odnosno ukupno oko 600 natjecateljica, mažoretkinje su ostvarile vrlo dobre rezultate.
U parovima u kategoriji juniorki 4. mjesto osvojile su Antonela Josipović i Gabrijela Dugandžija, u pojedinačnim nastupima juniorki 6. mjesto osvojila je Lorena Ulrih. U formacijama juniorki osvojeno je 6. mjesto, a u formacijama kadetkinja 15.
-Na izrazito napornom natjecanju mažoretkinje su se u najvećoj mogućoj mjeri trudile pokazati što bolje rezultate, a ostvarenim su pokazale da svake godine napreduju i ostvaruju veće rezultate na državnim natjecanjima. Trebamo biti izrazito ponosni na njih-kazala je zamjenica ravnateljice Centra za kulturu i informiranje dr. Franjo Tuđman Andrejana Bernat.(RGP; foto: Andrejana Bernat)