Objavljeno: 01/04/2015

Na licu mjesta se upoznali s mogućnostima Visoke škole

Visoku školu u Virovitici posjetilo je 34 učenika završnih razrednih odjela programa opće gimnazije i tehničara za računalstvo Srednje škole Bartola Kašića

/slika/vijesti/2015/2015_04/2015_04_664_x_495/150401_ucenici_visoka_vtc.jpg

34 učenika završnih razrednih odjela programa opće gimnazije i tehničara za računalstvo Srednje škole Bartola Kašića u pratnji školskoga pedagoga Ivana Čegeca i razrednika posjetilo je Visoku školu za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici s ciljem edukacije o studijskim programima i pratećim sadržajima koje ta škola pruža.
Dekanica škole doc. dr. Vesna Bedeković zajedno s pročelnicima i voditeljima stručnih službi informirala je maturante o upisima, uvjetima studiranja, programima stipendiranja i programima međunarodne razmjene studenata ERASMUS+.-Učenici su također dobili potrebne informacije o specifičnostima Visoke škole kao što su rad Studentskog zbora, Studentske sportske udruge, te Udruge diplomiranih studenata Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici-kazao je I. Čegec. Nakon informativnih izlaganja maturanti su detaljno upoznati i s prostorom škole.
Učeničke reakcije su pozitivne i glavni cilj ovog posjeta je ostvaren, navodi pedagog.-Učenici su dobili sve potrebne informacije, te su upoznati s mogućnostima različitih programa Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici. Važno je istaknuti da je dekanica izrazila zadovoljstvo i želju za nastavkom ovakvog oblika suradnje u budućnosti-zaključio je školski pedagog.(RGP: izvor SS Bartola Kašića)