Objavljeno: 22/07/2015

NK Zdenka '91 sa novima, ali i starim-novim igračima u narednu nogometnu sezonu

Iz Hajduka se vratio Matija Mađeruh, iz Bilogore '91 Dino Kalember, a kao pojačanje stigli su i Filip Kožuhar iz Garešnice, te Tomislav Oršić iz Palešnika.

/slika/vijesti/2014/2014_11/664_x_495/11_17_nk_zdenka.jpg

Nakon što su se odmorili od protekle nogometne sezone, okupili su se prvotimci NK Zdenke '91 jer ovoga tjedna počinju pripreme za novu sezonu u Međužupanijskoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.
Zdravko Rizman, predsjednik kluba potvrdio je da je uoči sezone došlo do određenih igračkih promjena. Naime, klub se zahvalio nekolicini Virovitičana koji su u prošloj sezoni igrali za velikozdenački klub, i kako kaže Rizman, nisu dali rezultate kakvi su se od njih očekivali, dok je Dejan Mačkić izrazio želju da prijeđe u NK Bilogoru '91. Predsjednik je otkrio i druge novine u momčadi.-Iz hercegovačkoga Hajduka u Zdenku '91 se vratio Matija Mađeruh, s kojim je iz tog kluba došao i Plantek. Iz Bilogore '91 u Zdenku '91 vratio se i Dino Kalember, a kao pojačanje stigli su i Filip Kožuhar iz Garešnice, te Tomislav Oršić iz Palešnika, koji je igrao za Kutinu-kaže Z. Rizman.
Prva od sedam pripremnih utakmica na rasporedu je u subotu u Velikim Zdencima, kada će Zdenkaši igrati protiv novljanskoga Libertasa, dok prvenstvo počinje 29. kolovoza. Do tada će se ekipa pripremati prijateljskim utakmicama, te, naravno, treninzima koje će voditi Đuro Petrinec.
Z. Rizman se u narednoj sezoni u Međužupanijskoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica ipak nada boljem plasmanu Velikozdenčana.-Nisam bio prezadovoljan na kraju prethodne sezone, pa se stoga pribjeglo rekonstrukciji ekipe. Pri tomu smo se zahvalili Virovitičanima s kojima nismo bili zadovoljni i uzeli više domaćih igrača, te se nadam da ćemo ipak biti nešto bolji negoli protekle sezone-zaključio je predsjednik NK Zdenke '91.(RGP)