Objavljeno: 07/09/2015

NK Zdenka nakon dva kola zasjela na prvo mjesto ljestvice MŽL

NK Bilogora '91 neriješeno s Mlinarom, Boćari Otkosa 10 pobijedili Bulin pan, ribiči Udice drugi u Daruvaru

/slika/vijesti/2015/2015_04/2015_04_664_x_495/150413_nk_zdenka.jpg

Nakon subotnje utakmice u Kalinovcu, nogometaši Zdenke '91 zasjeli su na samo čelo tablice Međužupanijske lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica sa 6 bodova, kao jedini klub u toj ligi s dvije pobjede u prva dva kola. Naime, protekloga su vikenda u gostima s 3:1 pobijedili NK Kalinovac. Strijelci zgoditaka bili su Samir Šopalović, Kristian Brekalo i Ivan Tomašek. U narednom 3. kolu te lige Zdenkaši će biti u ulozi domaćina, te će na stadionu u Velikim Zdencima ugostiti Pitomaču. No, prije te, na rasporedu je utakmica 3. kola KUP-a Bjelovarsko-bilogorske županije, u kojoj će u srijedu u 17 sati ugostiti Croatiu iz Klokočevca.
Na jučerašnjem gostovanju u Gornjim Sređanima nogometaši Bilogore '91 odigrali su neriješen susret rezultata 2:2 protiv NK Mlinara. Pogotke za grubišnopoljsku momčad postigli su Josip Rakocija i Dejan Barišić. I Bilogorci u srijedu igraju 3. kolo KUP-a, kada će su 17 sati na svom travnjaku ugostiti NK Draganec.
Boćari Otkosa 10 nastavili su prvenstvo susretom s križevačkim Bulin panom. Goste iz Križevaca pobijedili su rezultatom 14:4 i uknjižili nova dva boda.
Članovi ŠRD-a Udice, Milan Ivanković, Goran Đerki i Marijo Bukovac protekloga su vikenda sudjelovali na KUP-u Toplica u Daruvaru. Osvojili su drugo mjesto. Prvoplasirana je bila ekipa Virovitice, a treća Garešnice.(RGP)