Objavljeno: 21/08/2015

Po 16. puta zasjedao Stalni stručni kolegij gradonačelnika Zlatka Mađeruha

Među ostalima donijeta je i odluka o izradi idejnog rješenja, te glavnog i izvedbenog projekta za izgradnju mrtvačnice u Ivanovu Selu

/slika/vijesti/2015/2015_08/2015_08_664_x_495/150821_kolegij.jpg

Danas je po 16. puta u ovom mandatu zasjedao Stalni stručni kolegij gradonačelnika. Na dnevnom redu je osim dvadesetak nacrta odluka, o kojima će na slijedećoj sjednici pravorijek dati Gradsko vijeće, bila i odluka o izradi idejnog rješenja, te glavnog i izvedbenog projekta za izgradnju mrtvačnice u Ivanovu Selu. Naime, Grad Grubišno Polje provodi III. Izmjene i dopune Prostornoga plana uređenja grada, među ostalima, i u Ivanovu Selu, upravo zbog izgradnje mrtvačnice, pa je u skladu s tim jedan od koraka izrada idejnog rješenja, te glavnog i izvedbenog projekta.
Gradonačelnik je uz suglasnost Stalnog stručnog kolegija donio odluku o podmirenju troškova Drageca Brkovića, kao predstavnika grada na sutrašnjem natjecanju orača Bjelovarsko-bilogorske županije, te je prihvatio ponudu za izradu procjene rizika i osposobljavanje dužnosnika i djelatnika gradske uprave prema Zakonu o zaštiti na radu. Odlučivalo se i o ponudi za organizaciju stručnog usavršavanja za stručnjake zaštite na radu, nabavci Pučkoga kalendara za 2016. godinu. Izvješteno je da je dužnost voditelja Poduzetničkoga inkubatora od dosadašnjega Zlatka Pavičića preuzela Mirjana Starčević.(RGP)