Objavljeno: 31/03/2015

RADNI PROLJETNI PRAZNICI Stigli radni stolovi i ormarići, uređuje se predvorje

Krajem tjedna očekujemo donaciju T-coma od tridesetak garderobnih ormarića i još tri radna stola-kazala je Snježana Šeliš, školska ravnateljica.

/slika/vijesti/2015/2015_03/2015_03_664_x_495/150331_skola_ormari.jpg

Dok se učenici i dio učitelja ovoga tjedna odmara svatko na svoj način, u Osnovnoj školi Ivana Nepomuka Jemeršića je radno. Obavljaju se radovi na uređenju unutrašnjosti zgrade. Iz školskog predvorja je uklonjena dežurana, čime je predvorje poprimilo nov-stari prostraniji izgled, a s novom bojom koja će mu biti pridodana tijekom tjedna bit će još ljepši.
Nakon što je knjižnica uljepšana novim namještajem, uprava škole uspjela je osigurati obnovu namještaja – radnih stolova i ormara za učionice.-Upravo nam je jučer stigla donacija T-coma, koju smo ugovorili prije mjesec i pol. Riječ je deset ormara i deset radnih stolova. Krajem tjedna očekujemo donaciju T-coma od tridesetak garderobnih ormarića i još tri radna stola-kazala je Snježana Šeliš, školska ravnateljica. Osim T-comu ravnateljica je zahvalna i Pjeru Periću, vlasniku tvrtke Credo, koji se ponudio namještaj dopremiti iz T-comova skladišta u Zagrebu.
Podatak da će stići garderobni ormarići upućuje na to da će se u tu školu ponovno uvesti praksa nošenja kućne obuće, odnosno papuča, kao što je to bilo uobičajeno do sredine devedesetih godina prošloga stoljeća. No, ipak ne u ovoj školskoj godini.-U rujnu će svakako zaživjeti, jer garderobni ormarići moraju proći određene preinake, pa će naši domari imati cijelo ljeto posla da ih pripreme za novu školsku godinu-pojasnila je ravnateljica.(RGP)