Objavljeno: 02/12/2014

RK ILOVA: Rukometašima još jedno kolo, rukometašice na zasluženi odmor

Seniore porazilo Nedelišće; male rukometašice prve i treće na tablici, seniorke posljednje

/slika/vijesti/2014/2014_12/664_x_495/12_02_rk_ilova_2014-2015.jpg

Rukometaše Ilove u subotu su na domaćem terenu porazili gosti iz Nedelišća. Iako je poluvrijeme rezultatom 14:11 nagovještavalo pobjedu Grubišnopoljaca, pokazalo se da su gosti ipak pripremljeniji, pa su utakmicu zaključili pobjedom od 26:23. To je bilo posljednje službeno kolo polusezone u 3. hrvatskoj rukometnoj ligi sjever. No, Ilovašima preostaje još zaostala utakmica s Varaždinom 2.
Dok su velike već ranije završile natjecanje, male rukometašice Ilove to su učinile protekloga vikenda. U Bjelovaru su odigrale šest utakmice s dvije bjelovarske i slatinske ekipe, te s ekipama Daruvara, Lipika i Virovitice.-Prva ekipa malih rukometašica u tim je susretima odnijela sve pobjede izuzev neriješenog susreta s Bjelovarom 1, dok je druga ekipa u mini rukometu pobijedila sve ekipe, osim dvije bjelovarskih, koje su ipak bile jače-kazao je trener Saša Novalić.  U konačnici prva ekipa malih rukometašica s Bjelovarom 1 dijeli 1. mjesto ljestvice, dok je druga ekipa trećeplasirana. Novalić je, kada su u pitanju male rukometašice, izuzetno zadovoljan.-Budući da je riječ tek o početku, mogu reći da su djevojčice super usvojile znanje, ali i postigle rezultat, iako je on manje važan. No, ipak pokazuje da imamo talentirane igračice među 22 članice malih ekipa-navodi trener.
Iako su polusezonu završile na posljednjem mjestu, trener je zadovoljan i sa seniorkama. U svakom slučaju, čestitke na hrabro odigranoj i završenoj sezoni pripadaju i mlađim i starijim rukometašicama Ilove.(RGP)