Objavljeno: 30/03/2015

Seniori NK Zdenke '91 poraženi, juniori pobijedili s 2:1

NK Bilogora '91 pobijedila u pretposljednjoj pripremnoj utakmici. 12. travanja nastavljaju s prvenstvom

/slika/vijesti/2014/2014_11/664_x_495/11_10_nk_zdenka.jpg

Seniori NK Zdenke 91 protekloga vikenda na domaćem terenu nisu uspjeli doći do novih bodova. Ugostili su NK Kalinovac, vodeću ekipu Međužupanijske lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, koja ih je pobijedila rezultatom 3:0. Nakon 16. kola Zdenkaši su na 9. mjestu ljestvice lige s 20 bodova. Naredno kolo odlaze u goste Croatiji u Grabrovnicu. Činjenica da je Croatia druga na ljestvici lige navješćuje da bi ishod te utakmice trebao biti u korist Grabrovčana, no, činjenica da su u jesenskom dijelu Zdenkaši Croatiji uzeli tri boda napunivši im mrežu s tri zgoditka, govori da ništa nije nemoguće.
Juniori Zdenke 91, pak, svladali su velikopisanički Bilo rezultatom 2:1. Strijelci juniora bili su Dejan Atlija i Dominik Bahun.
Momčad NK Bilogore '91 je u pripremnoj utakmici u Velikom Pašijanu s 3:2 svladala domaćeg NK Junaka. Dva pogotka za Grubišnopoljce postigao je Đorđe Ćopić, a zgoditak iz jedanaesterca Damir Matijašić. Bilogorci u subotu igraju posljednju pripremnu utakmicu u ovom dijelu sezone. Ugostit će NK Signal iz Obrovnice, a nakon toga počinje proljetni dio prvenstva. Bilogorci ga 12. travnja otvaraju susretom protiv Mladosti-Nade iz Hrastovca.(RGP)