Objavljeno: 21/09/2015

SPORTSKI VIKEND
Uspješan prvi memorijalni turnir 'Saša Novalić - Noki'

Klub u čast tragično preminulog 'Nokija' uskoro mijenja ime u TK Saša Novalić Veliki Zdenci

/slika/vijesti/2015/2015_09/2015_09_664_x_495/150921_sport_tenis.jpg

Protekloga vikenda održan je prvi Memorijalni teniski turnir Saša Novalić Noki u parovima. Iako je noć uoči turnira kiša dobro natopila teren, u TK klubu Zdenka su zadovoljni odazivom.-Na turniru je sudjelovalo 12 natjecatelja, koji su se u parovima natjecali u A i B grupi. Pobjednici obiju grupa su odigrali finalnu utakmicu, a drugoplasirani su se borili za treće mjesto-kazao je predsjednik kluba Dinko Vučemilović
Pobjednici turnira su Tihomir Čuljak i Karlo Mađeruh, drugo mjesto su osvojili Ratko Gazibara i Marko Čuljak, a treće Dragan Kotaran i Marko Orct. Na turniru su bili supruga i sin tragično preminuloga Saše Novalića, a mališan je sudionicima dijelio priznanja i medalje. Turnir će se održavati svake godine, a bit će i polazišna točka da se na još jedan lijepi način oda počast članu kluba, koji je tragično preminuo u prometnoj nesreći 23. ožujka ove godine.-Da se Saša nikada ne zaboravi, pobrinut ćemo se narednih dana tako što ćemo ime Teniskoga kluba Zdenka promijeniti u Teniski klub Saša Novalić Veliki Zdenci-najavio je D. Vučemilović. Organizator turnira uz Teniski klub Zdenka bio je i Savjet mladih Grubišnoga Polja.(RGP; foto: Tenski klub)

Nogometaši Zdenke '91 protekloga su vikenda pobjedom nad garešničkim Garićem učvrstili već poprilično čvrstu poziciju na čelu Međužupanijske ljestvice Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Naime, pobijedivši Garić rezultatom 4:2 ostvarili su ukupno četiri pobjede u četiri kola i time maksimalan broj od 12 bodova. Zgoditke za Zdenku postigli su Dalibor Rekavić, Ivan Plantek, Samir Šopalović i Tomislav Oršić, koji je ujedno petim pogotkom u ovoj sezoni drugi na listi strijelaca te lige. Zdenkaši nemaju puno predaha, jer već prekosutra izlaze na teren. Naime, odlaze u Predavac gdje će se u osmini filana Kupa Bjelovarsko-bilogorske županije susresti s tamošnjim domaćinom Dinamom. U slijedećem redovnom kolu prvenstva Zdenkaši se susreću s Borcem na njegovu terenu u Imbriovecu nedaleko Đelekovca.
Nogometaši Bilogore '91 odigrali su susret s Ribarom iz Končanice i završili ga remijem od 1:1. Zgoditak za Bilogoru '91 postigao je Dejan Barišić. Slijedeći susret igraju na domaćem terenu s NK Gordowom.
Boćari Otkosa 10 protekloga su vikenda ugostili Boćarski klub Šibice iz Zaprešića. Susret je završio s dva nova vrijedna boda za grubišnopoljske boćare, koji su Šibice svladali rezultatom 13:5.(RGP)