Objavljeno: 16/10/2015

U POVODU DANA GRADA
Svečana sjednica Gradskog vijeća, koncert Begina, 13. Gospodarski sajam....

Grad Grubišno Polje rođendan će proslaviti programom koji će obilovati brojnim događanjima

/slika/vijesti/2015/2015_10/2015_10_664_x_495/151016_dan_grada_najava.jpg

Grad Grubišno Polje i ove godine priprema bogat program u povodu proslave Dana grada, 4. studenog, koji se slavi na godišnjicu uspješnoga završetka prve vojno-redarstvene operacije 'Otkos 10', kojom je u Domovinskom ratu oslobođeno područje grada. Dio aktivnosti je već proveden, a glavnina će se odvijati u studenom.
Središte proslave bit će 4. studenog kada će biti održana svečana sjednica Gradskoga vijeća, na kojoj će biti proglašeni ovogodišnji laureati gradskih javnih priznanja. Naime, nakon javnoga poziva upućenoga fizičkim i pravnim osobama, na adresu Grada pristiglo je nekoliko prijedloga, a tko će biti nagrađen jednim od četiriju gradskih javnih priznanja odlučit će Gradsko vijeće na slijedećoj radnoj sjednici, koja prethodi svečanoj.
Među brojnim događajima u povodu Dana grada ističe se koncert Begina, koji Grad u povodu svojega rođendana poklanja građanima. Besplatni koncert se održava u školskoj sportskoj dvorani 6. studenoga u 21 sat.
U sklopu pripremljenoga programa proslave Dana grada je i ovogodišnji 13. Gospodarski sajam – sajam sira, koji će se održati 21. i 22. studenog u školskoj sportskoj dvorani. Uz već stalne sadržaje u okviru sajma će biti održana radionica naziva 'Poslovni uzlet Grada Grubišnoga Polja', koju Grad priprema u suradnji s Poslovnim dnevnikom.
Naravno, pripremljeni su i brojni društveni kulturno-sportski sadržaji. Detalje pronađite u  PROGRAMU OBILJEŽAVANJA DANA GRADA