Objavljeno: 23/06/2015

Zasjedao Stalni stručni kolegij gradonačelnika

Dio točaka dnevnog reda sjednice bili su nacrti odluka o kojima će na slijedećoj sjednici raspravljati i odlučivati Gradsko vijeće

/slika/vijesti/2015/2015_06/2015_06_664_x_495/150623_kolegij.jpg

Stalni stručni kolegij gradonačelnika zasjedao je danas po 15. puta u ovom sazivu. Većina točaka dnevnog reda sjednice bili su nacrti odluka o kojima će na slijedećoj sjednici raspravljati i odlučivati Gradsko vijeće, poput izvršenja programa javnih potreba u socijalnoj skrbi, kulturi, sportu na području grada u prošloj godini, financijskih izvješća Vijeća mađarske i češke nacionalne manjine, te Matice umirovljenika za prošlu godinu, ili pak izvješća o radu Savjeta mladih.
Gradonačelnik je uz pomoć Stalnog stručnog kolegija donio odluku o prodaji gradskih nekretnina u Ivanovu Selu, dao suglasnost na cjenik usluga Centra za pomoć, te donio zaključak o raspisivanju natječaja za imenovanjem ravnateljice toga Centra. Donio je i odluku o prihvaćanju ponude za uređenje sanitarnog čvora na izletištu 'Bara', kao i ponudu za procjenu nekretnina u Zoni II malog i srednjeg poduzetništva.(RGP)