Objavljeno: 20/01/2016

Župnik Magić blagoslovio gradske institucije

Današnjim obilaskom Gradske uprave, DV Tratinčice, Centra za kulturu i informiranje dr. Franjo Tuđman i GK Mato Lovrak završio je ovogodišnji blagoslov obitelji.

/slika/vijesti/2016/2016_01/2016_01_664_x_495/160120_posveta.jpg

Današnjim obilaskom Gradske uprave, Dječjega vrtića Tratinčice, Centra za kulturu i informiranje dr. Franjo Tuđman i Gradske knjižnice Mato Lovrak završio je ovogodišnji blagoslov obitelji. Obilazeći te gradske institucije župnik preč. Većeslav Magić kazao je kako je namjera da osim zaposlenika tih institucija i ustanova i svi oni koji ih posjećuju osjete milost blagoslova koji je time na dobrobit i jednima i drugima.
-Zato je lijepo kada se u ovim prigodama okupimo, svi zajedno molimo da nam i dobri Bog bude na pomoći. Molimo se da znamo cijeniti jedni druge, jer to je ono što je važno za naš život, da ono što jesmo i čime se bavimo ne bude na našu osobnu, negoli na korist svih onih radi kojih smo ovdje-kazao je preč. Magić.
Župnik potvrđuje da je nakon blagoslova obitelji obilazak pojedinih ustanova i institucija, čiji ga čelnici pozovu, uobičajen, kako u grubišnopoljskoj tako i u župama kojima je bio na čelu prije.-Zahvaljujem svima koji su me primili i na bilo koji način omogućili da dođem u njihove obiteljske kuće, ta se zahvaljujem na daru koji su pripremili. Taj dar me kao župnika obvezuje da radim na dobrobit naših dviju župa-rekao je župnik.(RGP; foto: RGP i Marija Jungić)