Županijska Povelja Obrtu Metal Herceg i OPG-u Herclik

Povelja Bjelovarsko-bilogorske županije na prijedlog Grada Grubišnoga Polja dodijeljena im je za naročite uspjehe na svim područjima gospodarskog i društvenog značaja za županiju

Županijska Povelja Obrtu Metal Herceg i OPG-u Herclik

Među laureatima koji su u povodu proslave Dana Bjelovarsko-bilogorske županije nagrađenim županijskim javnim priznanjima i dva su privrednika s grubišnopoljskog područja. Povelja Bjelovarsko-bilogorske županije za naročite uspjehe na svim područjima gospodarskog i društvenog značaja za županiju, prema prijedlogu Grada Grubišnoga Polja, dodijeljena je Obrtu „Metal Herceg“ i OPG-u „Herclik“ iz Velikih Zdenaca.
Obrt Metal Herceg je osnovan 2008. godine i modernom tehnologijom izrađuje strojeve za poljoprivredu i poljoprivrednu mehanizaciju, te specijalne alatne strojeve. OPG Herclik bavi se proizvodnjom meda, a bagremov med tog OPG-a već je dva puta proglašen najboljim medom Bjelovarsko-bilogorske županije.-Nagrada nam je poticaj u daljnjoj budućnosti da budemo što bolji i kvalitetniji u poslu, a i pokazatelj našim kupcima da znaju s kim imaju posla-kazao je nakon dodjele priznanja Davor Herceg, vlasnik Obrta „Metal Herceg“. (RGP, fotografiju ustupila BBŽ)


  Povratak na: Novosti