Objavljeno: 28/03/2020

Kreirana FB grupa Tržnica poljoprivrednih proizvoda Grubišno Polje

Na stranici možete objavljivati što prodajete, nudite, imate li dostavu, a isto tako objaviti ukoliko nešto trebate

/slika/vijesti/2020/2020_03/2020_03_664_x_495/200328_trznica_poljoprivr.jpg

S obzirom na novonastalu situaciju s koronavirusom i obvezu zatvaranja tržnice, i tržnica u Grubišnom Polju je zatvorena. Kako bi u ovo vrijeme takvih restrikcija i grubišnopoljski poljoprivredni proizvođači i OPG-ovi imali priliku prodati svoje proizvode, sada na kućnom pragu i putem dostave, ovih je dana na poticaj gradonačelnika Zlatka Mađeruha i njegova zamjenika Zlatka Pavičića, ujedno načelnika Stožera civilne zaštite Grubišnoga Polja, kreirana Facebook stranica Tržnica poljoprivrednih proizvoda Grubišno Polje,
Na stranici možete slobodno objavljivati što prodajete, nudite, imate li dostavu, a isto tako objavite ukoliko nešto trebate.-Ukoliko poznajete nekoga tko ima proizvode za prodaju, slobodno ih pozovite u grupu. Svi su dobrodošli!-poručuju u uvodnom dijelu grupe gradonačelnik Zlatko Mađeruh i načelnik Stožera civilne zaštite Grubišnoga Polja Zlatko Pavičić.
Kupnjom i ponudom na Facebook tržnici ponajprije pomažete naše domaće proizvođače, a istovremeno dobivate kvalitetan domaći proizvod. Na taj način ujedno svi poštujemo u posljednje vrijeme vrlo važnu poruku: #ostanimodoma ! (RGP)

Tržnicu potražite na poveznici: Tržnica poljoprivrednih proizvoda Grubišno Polje