Objavljeno: 08/04/2019

ODLIČAN SPORTSKI VIKEND Svi gradski klubovi zabilježili pobjede

Zdenka '91 zadržala vodeću poziciju u ligi, Bilogora '91 se popela na drugo mjesto, a Ilova ga učvrstila pobjedom nad Čakovcem 2

/slika/vijesti/2019/2019_04/2019_04_664_x_495/190408_zdenka-bilogora.jpg

Protekli sportski vikend pokazao se uspješnim za grubišnopoljske sportske klubove. Naime, svi su u odigranim novim utakmicama ugrabili najveći broj bodova te tako neki zadržali, a neki popravili pozicije na tablicama liga.
Zdenka '91 je na gostovanju u Končanici kod NK Ribara pobijedila minimalnim rezultatom od 1:0. Već u petoj minuti susreta za Zdenku '91 zgoditak je postigao kapetan momčadi Danko Tomašek. Dovoljno za osvajanje tri boda i zadržavanje čela ljestvice Prve županijske nogometne lige s 38 bodova, čime s popriličnom razlikom od četiri boda bježi drugoplasiranoj Bilogori '91. Priliku za zadržavanjem vodeće pozicije imat će i narednoga vikenda, kada će ugostiti BŠK.
Nogometaši Bilogore '91 na drugo su mjesto ljestvice izbili osvojivši tri boda u gostima. U Rovišću su protiv tamošnjega domaćina NK Rovišća poentirali s 2:0. Zgoditke su postigli Kristian Brekalo i Dejan Mačkić. Bilogora '91 je sada druga na ljestvici budući da je do ovoga vikenda drugoplasirani Daruvar, koji je imao isti broj bodova kao i Bilogora '91, u Hercegovcu s Hajdukom remizirao rezultatom 3:3 i sa samo jednim zarađenim bodom pao na treće mjesto. Narednoga vikenda Bilogorci gostuju kod NK Draganca.
Rukometaši Ilove su na gostovanju kod Čakovca 2 također osvojili pobjednička dva boda svladavši domaćina rezultatom 34:31. No, istim je rezultatom vodeći Marof pobijedio Nedelišće, tako da je i na vrhu tablice 3. HRL sjever situacija nepromijenjena, odnosno Ilova ostaje drugoplasirana s dva boda zaostatka za vodećim Marofom.(RGP)