Dječje gradsko vijeće održalo svoju prvu radnu sjednicu

U radu sjednice sudjelovao je i grubišnopoljski gradonačelnik Zlatko Mađeruh

Dječje gradsko vijeće održalo svoju prvu radnu sjednicu

Dječje gradsko vijeće danas je odradilo svoju prvu radnu sjednicu, na kojoj je raspravljalo o sudjelovanju na svečanoj sjednici u povodu Dana grada, koja će 4. studenog, slijedećega petka, biti održana u kinodvorani Centra za kulturu i informiranje dr. Franjo Tuđman. Naime, bit će to prilika da se Grubišnopoljcima i uzvanicima predstave nedavno imenovana mala gradonačelnica sa zamjenicom i dječje gradsko vijeće.
 Na današnjoj sjednici Dječjeg gradskog vijeća bio je i grubišnopoljski gradonačelnik Zlatko Mađeruh.-Mogućnost da i vi pozdravite naše goste se uklapa se u činjenicu da smo Grad prijatelj djece, pa će nam biti drago da i vi sudjelujete na svečanoj sjednici, te da nova gradonačelnica pozdravi naše goste-kazao je gradonačelnik.
Kako je najavljeno na sjednici Osnovna škola I. N. Jemeršića će se nakon prošlogodišnjega debija predstaviti i na ovogodišnjem 14. Gospodarskom sajmu – sajmu sira. –I ove će godine naš štand biti informativnog karaktera. Lani smo skupljali i dobrovoljne priloge za prilaznu rampu školi, a ove će godine prikupljanje priloga izostati, te bi bilo dobro da se i vi kao mali vijećnici uključite-kazala je ravnateljica škole Snježana Šeliš.(RGP)


  Povratak na: Novosti