Održan drugi krug masovnoga cijepljenja u sportskoj dvorani u Grubišnom Polju

U prvom krugu cijepljeno je petstotinjak građana, koji su kako bi cjepivo u potpunosti bilo učinkovito u ponedjeljak došli po svoju drugu dozu

Održan drugi krug masovnoga cijepljenja u sportskoj dvorani u Grubišnom Polju

U ponedjeljak je u grubišnopoljskoj sportskoj dvorani provedeno masovno cijepljenje pacijenata koji su prije nekoliko tjedana u dvorani primili svoju prvu dozu Pfizerova cjepiva. Sve pacijente dočekalo je pet liječničkih timova, od kojih četiri grubišnopoljske Ispostave Doma zdravlja Bjelovarsko-bilogorske županije i jedan tim Zavoda za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije koji je i organizator masovnoga cijepljenja.
Podsjetimo, u prvom krugu cjepivo je primilo petstotinjak zainteresiranih građana, koji su kako bi cjepivo u potpunosti bilo učinkovito u ponedjeljak došli po svoju drugu dozu. I oni su u okviru cijepljenja bili prioritetni, ali doznajemo da je bilo cjepiva i za nekolicinu onih koji su odlučili po prvi puta cijepiti se.
Inače, građani koji su protekloga tjedna boravili u Bjelovaru, mogli su se cijepiti na javnim punktovima u sklopu Bjelovarske Terezijane, mogu se do 25. lipnja cijepiti u Bjelovaru u školskoj sportskoj dvorani ili se jednostavno javiti svojim obiteljskim liječnicima koji će ih također cijepiti. (mp)


  Povratak na: Novosti