Potpisano pet ugovora za tri važna projekta vrijedna ukupno dva milijuna kuna

Riječ je o ugovorima za uređenje mjesnoga doma u Zvonimirovoj ulici te za obnovu kolnika Hebrangove i četiriju ulica u naselju Centar

Potpisano pet ugovora za tri važna projekta vrijedna ukupno dva milijuna kuna

Grubišnopoljski gradonačelnik Zlatko Mađeruh je potpisao pet ugovora za tri važna projekta koji odmah kreću u provedbu. Prvi od njih je uređenje mjesnoga doma u Zvonimirovoj u Grubišnom Polju. Naime, prije gotovo dva desetljeća dom je obnovljen kako bi udomio tekstilnu industriju, koja je u međuvremenu zatvorena, a sada će nakon obnove biti vraćen svojoj osnovnoj svrsi da služi građanima, pojasnio je gradonačelnik. Na domu će biti izmijenjena vanjska stolarija, obavljeni keramičarski, stolarski, fasaderski i soboslikarski radovi te radovi na vodovodu i kanalizaciji, što će po cijeni od 617 093  kuna s PDV-om obaviti obrt Lagundžić, s kojim je jučer nakon provedenoga potupka javne nabave i potpisan ugovor. Ugovor je u slučaju ovoga projekta potpisan i s tvrtkom Ceste d.d., koja će urediti parkiralište. Taj je posao sukladno postupku javne nabave, odnosno potpisanom ugovoru vrijedan 242 757 kuna s PDV-om. Vezano za taj projekt potpisan je i ugovor za provođenje stručnog nadzora koji će sukladno ugovoru obaviti B-projekt iz Bjelovara po cijeni od 24 875 kuna. Taj će projekt biti proveden do 10. svibnja.
S Cestama d.d. potpisana su još dva ugovora. Jedan je vezan za drugu fazu rekonstrukcije dijela kolnika ulice Andrije Hebranga, koju će ta tvrtka obaviti za ugovoreni iznos od 619 959 kuna, dok je treći ugovor s Cestama d.d. vezan za radove u naselju Centar. Naime, riječ je o modernizaciji kolnika četiriju ulica u tom naselju, za što će prema ugovoru iz gradskoga proračuna biti izdvojeno 490 653 kuna. Rok za provedbu tih radova je 90 dana od dana potpisivanja ugovora, odnosno 14. svibnja. (Tekst i foto: M.Palijan)


  Povratak na: Novosti