Prvašićima podijeljeni reflektirajući trokutići i slikovnice

Trokutići i slikovnice osigurani su suradnjom Grada Grubišnoga Polja, PU Bjelovarsko-bilogorske i GD Crvenoga križa

Prvašićima podijeljeni reflektirajući trokutići i slikovnice

U skladu s već dugogodišnjom tradicijom i suradnjom jučer su grubišnopoljskim prvašićima u okviru nacionalne akcije 'Poštujte naše znakove' podijeljeni reflektirajući trokutići koji bi im trebali jamčiti dodatnu sigurnost na putu u i iz škole. Naime, već niz godina u tom projektu surađuju Policijska uprava Bjelovarsko-bilogorska i Grad Grubišno Polje, a ove godine inicijativi se priključilo i Gradsko društvo Crvenoga križa Grubišnoga Polja, koje je zajedno s MUP-om osiguralo slikovnice 'Na putu do škole'.
Podjeli trokutića i slikovnica 39 prvašićima u matičnoj te peterima u područnoj školi u Velikim Zdencima bili su nazočni gradonačelnik Zlatko Mađeruh, načelnik policijske postaje Grubišno Polje Mario Novalić, ravnateljica Gradskog društva Crvenoga križa Alenka Soldan, kontakt policajac Kristian Ledić i ravnateljica Osnovne škola Ivana Nepomuka Jemeršića Snježana Šeliš.
Čestitajući prvašićima na početku školovanja gradonačelnik Mađeruh je izrazio zadovoljstvo što svake godine Grad sudjeluje u ovom projektu. Prvašićima je poželio uspješno školovanje te sretan put od kuće do škole i natrag kući te im poručio neka trokutiće sačuvaju kako bi im bili jedan od podsjetnika na početak školovanja kao najljepšega životnog razdoblja. (Tekst: Michael Palijan; foto: Ana Delić Jančar)


  Povratak na: Novosti