U prvoj ovogodišnjoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi prikupljena 91 doza

U odnosu na siječanjsku akciju lani rezultat je za trećinu manji

U prvoj ovogodišnjoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi prikupljena 91 doza

Gradsko društvo Crvenoga križa Grubišnoga Polja u suradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu iz Zagreba jučer je provelo prvu ovogodišnju redovnu akciju darivanja krvi. Akciji je pristupilo 106 darivatelja, a prikupljena je 91 doza krvi. U prvoj lanjskoj akciji darivanja krvi prikupljene su 124 doze.
Svim darivateljima koji su se i ovoga puta odazvali na akciju darivanja krvi Crveni križ Grubišno Polje i Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu Zagreb zahvaljuju na njihovoj solidarnosti i humanosti.
-Posebne čestitke i zahvalnost upućujemo Vlatki Franić Husić iz Grubišnoga Polja koja je po prvi puta darovala  krv i tako postala članom naše velike humanitarne obitelji darivatelja krvi. Darivatelju Željku Kralju iz Grubišnoga Polja čestitamo za njegovo jubilarno 75. darivanje krvi, a posebnu zahvalnost upućujemo petorici redovnih darivatelja koji su u ovoj akciji krv darivali više od  sto puta-priopćila je nakon akcije ravnateljica GD CK-a Grubišnoga Polja Alenka Soldan. (Michael Palijan)


  Povratak na: Novosti