Pozdravna

Dragi prijatelji,

počašćen sam što ste odlučili posjetiti web stranice našega grada i doznati više o Gradskoj upravi, gospodarstvu, kulturi, povijesti, sportu te gradskim aktivnostima i događajima.

Grubišno Polje, kao gradić koji se prostire na južnim obroncima Bilogore, svojim zemljopisnim karakteristikama, prirodnim okružjem i položajem dostupna je destinacija svakomu tko poželi upoznati slikovite obronke i šumske pejzaže.

Poduzetnici mogu svoju djelatnost razvijati u Zoni malog i srednjeg poduzetništva te iskoristiti povlastice koje im pruža područje od posebne državne skrbi, kakvo je grubišnopoljsko.

Gradska uprava želi Grubišno Polje napraviti gradom poželjnim za ulaganje poduzetničkoga kapitala, gradom obrazovanja, bogatoga kulturnoga, društvenoga i sportskoga  života. Ukratko: gradom poželjnim za stanovanje.
Vjerujem da će vas virtualni posjet našem gradu potaknuti da Grubišno Polje posjetite i uživo. Da uživate u našem prirodnom bogatstvu te da se uvjerite da je svaki gost u Grubišnom Polju dobrodošao !

Vaš domaćin, gradonačelnik Zlatko Mađeruh.