U znak sjećanja na veličanstven uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije koja je prošle godine na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji osvojila srebro, u brojnim gradovima i mjestima diljem Hrvatske u utorak, 16. srpnja, bit će obilježen Dan zajedništva, ponosa i sreće pa tako i kod nas u Grubišnom Polju. Događanja vezana uz tu zanimljivu inicijativu koja je potekla od izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića odvijat će se na Trgu bana Josipa Jelačića, ispred zgrade Gradske uprave prema rasporedu:

20,00 sati - najava programa i pozdrav gradonačelnika
20,10 sati - nastup mažoretkinja
20,20 sati - kviz o nogometu
20,30 sati - natjecanje u izvođenju kaznenih udaraca na male golove
21,00 sat - zabava uz Šliper band i gledanje utakmica sa Svjetskog nogometnog prvenstva 

Grad Grubišno Polje poziva i sve one koji su svojim mobitelima i kamerama zabilježili nogometnu euforiju u našem gradu da svoje video uratke dostave gradu kako bi bili emitirani na video platnu. Dostaviti ih možete osobno u Grad Grubišno Polje ili na email: pavicic.zlatko@gmail.com
Naravno, osim navedenih sadržaja Grad Grubišno Polje će dijeliti prepoznatljive majice s kockicama i zastavice, pivo, sok, hot dogove.
Grad poziva sve sugrađane da se u što većem broju okupe i na taj način pridruže nacionalnoj inicijativi sjećanja na trenutke kada se hrvatska nogometna reprezentacija nakon do tada neviđenoga nogometnog uspjeha vratila iz Rusije u Hrvatsku, gdje joj je priređen sjajan doček, u kojemu su u Zagrebu sudjelovali i brojni Grubišnopoljci.
U slučaju kiše događaj će biti organiziran na Gradskoj tržnici.


  Povratak na: Vodič