Međunarodni dan mladih 2022.

I ove godine u sklopu zajedničkih akcija HCK  u Grubišnom Polju obilježavamo  12. Kolovoz  – Međunarodni dan mladih.

Tom prigodom Gradsko društvo Crvenoga križa Grubišno Polje organizira sportsko-rekreativne aktivnosti za mlade na Sportskom ribnjaku Bara u petak  12. kolovoza 2022. godine u vremenu od 18,00 do 21,00 sat.

Pozivamo sve mlade i one koji se tako osjećaju da se okupe i formiraju ekipe za natjecanja od po 2 igrača  za odbojku na pijesku i ekipe od po 5 igrača za igru graničara.

Sve sudionike očekuju utješne nagrade i okrjepa poslije natjecanja.

Obilježavanje Međunarodnog dana mladih odvija se pod pokroviteljstvom Grada Grubišnoga Polja.

 

1. Memorijalni turnir braće Gladoić

 

Javno savjetovanje o Nacrtu prijedloga Odluke o visini poreznih stopa godišnjeg poreza na dohodak na području Grada Grubišnoga Polja

Upravni odjel za financije Grada Grubišnoga Polja izradio je Nacrt Prijedloga odluke o visini poreznih stopa godišnjeg poreza na dohodak na području Grada Grubišnoga Polja, a na osnovi Prijedloga Gradonačelnika Grada Grubišnoga Polja.
Pozivamo zainteresiranu javnost da prouči Nacrt Prijedloga Odluke o visini poreznih stopa godišnjeg poreza na dohodak na području Grada Grubišnoga Polja i do 20. studenog 2023. godine dostavi svoje prijedloge i mišljenja o istom na e-mail: financije@grubisnopolje.hr .
Po isteku roka za dostavu mišljenja i prijedloga Upravni odjel za financije Grada Grubišnoga Polja utvrdit će Prijedlog Odluke o visini poreznih stopa godišnjeg poreza na dohodak na području Grada Grubišnoga Polja koji će uputiti Gradskom vijeću Grada Grubišnoga Polja na usvajanje.
U obrazloženju Prijedloga Odluke o visini poreznih stopa godišnjeg poreza na dohodak na području Grada Grubišnoga Polja bit će sadržan i sažetak o provedenom savjetovanju s javnošću.
Nacrt Prijedloga Odluke o visini poreznih stopa godišnjeg poreza na dohodak na području Grada Grubišnoga Polja i Obrazac za dostavu prijedloga i mišljenja možete preuzeti na ovoj stranici na POVEZNICI

 

Javno savjetovanje o Nacrtu prijedloga Odluke o porezima Grada Grubišnoga Polja

Upravni odjel za financije Grada Grubišnoga Polja izradio je Nacrt Prijedloga Odluke o porezima Grada Grubišnoga Polja, a na osnovi Prijedloga Gradonačelnika Grada Grubišnoga Polja.
Poziva zainteresiranu javnost da prouči Nacrt Prijedloga Odluke o porezima Grada Grubišnoga Polja i do 20. studenog 2023. godine dostavi svoje prijedloge i mišljenja o istom na e-mail: financije@grubisnopolje.hr .
Po isteku roka za dostavu mišljenja i prijedloga Upravni odjel za financije Grada Grubišnoga Polja utvrdit će Prijedlog Odluke o porezima Grada Grubišnoga Polja koji će uputiti Gradskom vijeću Grada Grubišnoga Polja na usvajanje.
U obrazloženju Prijedloga Odluke o porezima Grada Grubišnoga Polja bit će sadržan i sažetak o provedenom savjetovanju s javnošću.
Nacrt Prijedloga Odluke o porezima Grada Grubišnoga Polja i Obrazac za dostavu prijedloga i mišljenja možete preuzeti na ovoj stranici na POVEZNICI

 

 

 

 

Dječji tjedan 2023.