Grad Grubišno Polje, u suradnji s Institutom za turizam i Regionalnom razvojnom agencijom Bjelovarsko bilogorske županije, izrađuje Prijedlog poslovnog koncepta uz provjeru tržišne održivosti i ekonomske isplativosti projekta Rekreacijsko-turistički kompleks „Bara“ prema kojemu će biti uređen prostor tog gradskog izletišta. Tvrtka Kaina d.o.o. već je izradila Idejno rješenje Turistističke zone „Bara“ koje može pretrpjeti bilo kakvu vrstu korekcije, ovisno o željama naručitelja rješenja, odnosno Grada.
Riječ je o prostoru obuhvata oko 20 hektara, te je Idejnim rješenjem predviđeno uređenje izletišta brojnim sadržajima poput kampa s bungalovima, restorana, dječjih i sportskih igrališta, fitness zone, šetnice, te raznim edukativnim sadržajima poput poučne staze.
Turistička zona „Bara“ ima turistički potencijal koji se temelji na lovnom, sportsko-ribolovnom, kulturnom, sportskom, gastronomskom, ili još nekom drugom obliku pa će Idejno rješenje biti odlična polazna točka za razvoj turizma, koji bi trebao jednim dijelom biti i u službi OPG-a koji djeluju na ovom području, poljoprivrede, kao najzastupljenije privredne grane na području grada.
Iako je struka ta koja će imati veliku ulogu u kreiranju rješenja želimo da naši građani  svojim primjedbama, sugestijama i prijedlozima sudjeluju u istom.

Idejni projekt Turistička zona 'Bara' s nacrtima

ANKETA


  Povratak na: Vodič