Obavještavamo građanke i građane s područja grada Grubišnoga Polja da je dana 25. ožujka 2022. na mrežnim stranicama Ravnateljstva civilne zaštite MUP objavljen Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju.

Poveznica na Javni poziv: https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/vijesti/javni-poziv-za-dostavu-ponuda-vlasnika-stambene-jedinice-za-stambeno-zbrinjavanje-raseljenih-osoba-iz-ukrajine-u-pojedinacnom-smjestaju/5518

(Važno, na navedenoj stranici nalaze se i obrasci "Ponuda smještaja za raseljene osobe" i "Potvrda o nadzoru stambene jedinice")

Osim na navedenim mrežnim stranicama, ponuditelj stambene jedinice može osobno preuzeti obrazac "Ponuda smještaja za raseljene osobe" u gradskoj upravi grada Grubišnoga Polja, na adresi Trg b. Josipa Jelačića 1, soba br. 48.

Popunjeni obrazac "Ponuda smještaja za raseljene osobe" moguće je osobno predati u gradskoj upravi grada Grubišnoga Polja, na adresi Trg b. Josipa Jelačića 1, soba br. 48, svakoga dana od ponedjeljka do petka u vremenu od 08:00 do 12:00 sati.

Uz obrazac, vlasnik smještajne jedinice treba priložiti:
-              dokaz o vlasništvu smještajne jedinice (objekta): izvadak iz zemljišne knjige (original ili e-izvadak) ili izvadak iz Knjige položenih ugovora (za nekretnine koje nisu provedene kroz ZK odjel), a ako se radi o više suvlasnika na nekretninu izjavu drugog/ih suvlasnika za sklapanje ugovora o ustupanju stambene jedinice.

Po zaprimanju obrazaca "Ponuda smještaja za raseljene osobe",  Stožer civilne zaštite grada Grubišnoga Polja u najkraćem mogućem vremenu provesti će neposredni nadzor stambene jedinice, utvrditi vjerodostojnost ponude i o tome ispuniti Potvrdu o nadzoru stambene jedinice, koju će dostaviti Ponuditelju.

Nakon prikupljene sve potrebne dokumentacije ("Ponuda smještaja za raseljene osobe" , "Potvrda o nadzoru stambene jedinice" i dokaz o vlasništvu), vlasnik smještajne jedinice dostavlja Ravnateljstvu civilne zaštite MUP-a: poštom na adresu Nehajska 5, 10 000 Zagreb ili na e-mail adresu pojedinacni.smjestaj@mup.hr, a kopiju e-maila (ako ćete slati e-poštom) dostavite i u Službu civilne zaštite Bjelovar na: bjelovar112@civilna-zastita.hr.

U slučaju pitanja, obratite se Stožeru civilne zaštite grada Grubišnoga Polja, na e-mail adresu: komunalniodjel@grubisnopolje.hr, ili na broj: 099 509 5373 – Tony Dvoržak, zamjenik načelnika Stožera CZ grada Grubišnoga Polja.


  Povratak na: Vodič