Javni poziv redovnim studentima s prebivalištem na području Grada Grubišnoga Polja za dodjelu prigodne nagrade za Uskršnje blagdane

Temeljem Odluke o isplati prigodne nagrade za Uskršnje blagdane redovnim studentima s prebivalištem na području Grada Grubišnoga Polja gradonačelnik objavljuje javni poziv redovnim studentima s prebivalištem na području Grada Grubišnoga Polja  za dodjelu prigodne nagrade za Uskršnje blagdane.
Javnim pozivom pozivaju se redovni studenti do 26 godina starosti s prebivalištem na području Grada Grubišnoga Polja za dodjelu prigodne nagrade za Uskršnje blagdane u pojedinačnom iznosu od 300,00 kuna. Više u tekstu Javnog poziva:

Javni poziv

Obrazac

 

 

 

 

Javni poziv za subvencioniranje mjera potpora u poljoprivredi na području Grada Grubišnoga Polja za 2021. godinu.

Obavijest o privremenom zatvaranju Javnog poziva za subvencioniranje mjera potpora u poljoprivredi na području Grada Grubišnoga Polja za 2021. godinu

Povjerenstvo za provedbu postupka dodjele potpora u poljoprivredi na području Grada Grubišnoga Polja objavilo je Javni poziv za subvencioniranje mjera potpora u poljoprivredi na području Grada Grubišnoga Polja za 2021. godinu.
Predmet javnog poziva je dodjela potpora male vrijednosti za razvoj i unaprjeđenje poljoprivrede na području Grada Grubišnoga Polja.
U nastavku preuzmite tekst Javnog poziva i potrebnu dokumentaciju:

TEKST JAVNOG POZIVA

DOKUMENTACIJA