Dođite 16. i 17. studenog na 18. Gospodarski sajam sira, meda i vrganja

Sajam će biti održan u školsko-sportskoj dvorani u Grubišnom Polju

Dođite 16. i 17. studenog na 18. Gospodarski sajam sira, meda i vrganja

Nakon pet godina pauze zbog pandemije koronavirusa, Grad Grubišno Polje ponovno organizira Sajam sira, ovoga puta u novom ruhu. Stoga poziva sve proizvođače domaćih proizvoda na sudjelovanje na 18. Gospodarskom sajmu sira, meda i vrganja, koji će se održati 16. i 17. studenog 2024. godine u Grubišnom Polju. Sajam, koji je nastao transformacijom Sajma sira, postao je nezaobilazno okupljanje proizvođača sira, meda, vrganja i drugih gljiva te širokog spektra domaćih proizvoda.
Sajam nudi izvrsnu priliku za promociju vaših proizvoda, stjecanje novih kupaca i umrežavanje s kolegama iz branše. Izložbeni prostor je besplatan, a svim izlagačima osigurani su stolovi i osnovna oprema. Očekuje se velik broj posjetitelja te medijska pokrivenost, što pruža dodatnu priliku za promociju.
Prijave za izlagače su otvorene od 1. do 31. listopada 2024. godine. Sudjelovanje na sajmu je besplatno, a prijaviti se možete putem online obrasca na sljedećem linku:
Prijavnica za izlagače. Broj mjesta je ograničen, stoga osigurajte svoje mjesto na vrijeme!
Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem e-maila na gospodarstvo1@grubisnopolje.hr  ili na broj telefona +385 43 448 201.
Ne propustite priliku predstaviti svoje proizvode na ovom jedinstvenom događaju!
Preuzmite DETALJNE INFORMACIJE

Tijekom dva sajamska dana bit će održane i popratni sadržaji. Novost je postavljanje grijanog šatora u kojemu će se izlagači i posjetitelji moći okrijepiti pićem i hranom, a u šatoru će svakoga dana nakon zatvaranja sajma biti održan koncert. Prvoga dana Tamburaškoga sastava Fijaker, a drugoga dana TS Ledina. Tijekom sajma će biti i hodajući glazbeni sastav Gelipteri i sastav Kas. I na ovomu sajmu posjetitelji će moći gledati nastupe mažoretkinja, KUD-ova uz prezentaciju narodnih nošnji. Bit će pripreman Bilogorski doručak, natjecanje u spravljanju čvaraka, kulinarska radionica s izradom autohtonog deserta i kulinarsko natjecanje u pripremi jela od vrganja.


  Povratak na: Novosti