Grubišnopoljci u Zagrebu dočekali brončanoga Denija Černija i njegova trenera Borisa Kljaića

'U Tokiju brončani, nama si zlatni !',  'Deni i Borise – vi ste naš ponos !', samo su neki transparenata dobrodošlice kojima su dočekali sjajne sportaše

Grubišnopoljci u Zagrebu dočekali brončanoga Denija Černija i njegova trenera Borisa Kljaića

'U Tokiju brončani, nama si zlatni !',  'Deni i Borise – vi ste naš ponos !', 'Deni, Borise, nema vas svijet, Grubišno je ponosno na 11,25!'
Tim su transparentima dobrodošlice u zagrebačkoj Zračnoj luci dr. Franjo Tuđman preksinoć Grubišnopoljci dočekali brončanog paraolimpijca Denija Černija i njegova trenera Borisa Kljaića, koji su se u okviru posljednje grupe hrvatske paraolimpijske delegacije te večeri  vratili iz Tokija.
Nositelja brončane parolimpijske medalje i trenera dočekali su članovi njihovih obitelji, predstavnici Grada Grubišnoga Polja na čelu s gradonačelnikom Zlatkom Mađeruhom, sumještani, prijatelji i kolege iz udruga, a doček nije propustio ni proslavljeni prvi zlatni paraolimpijac Darko Kralj s obitelji.
Nakon prvoga susreta sa sugrađanima, koji je protekao u veseloj atmosferi uz svirku i pjesmu, održana je konferencija za medije, na kojoj je predsjednik Hrvatskog paraolimpijskog odbora Ratko Kovačić rekao da je D. Černi pokazao da Grubišnopoljci na olimpijskim igrama kada treba daju sve od sebe i bacaju svoje najbolje rezultate.
Ponosan je bio i gradonačelnik Z. Mađeruh koji je najavio doček u Grubišnom Polju. Naime, građani Grubišnoga Polja imat će priliku pozdraviti Denija Černija i njegova trenera Borisa Kljaića u nedjelju u 17 sati u okviru koncerta Stjepana Jeršeka Štefa pod šatorom u župnom dvorištu. (tekst i fotografije: Michael Palijan) 
 


  Povratak na: Novosti