Objavljen javni poziv za dodjelu potpora udrugama u području lovstva i ribolova

Objavljen javni poziv za dodjelu potpora udrugama u području lovstva i ribolova

Grad Grubišno Polje je objavio javni poziv i za dodjelu potpora udrugama u području lovstva i ribolova. Potpore su u slučaju lovnih udruga namijenjene gradnji, rekonstrukciji, dogradnji, opremanju i uređenju lovačkih domova, unaprjeđenju lovnotehničkih i lovnogospodarskih objekata te kupovini zemljišta za osnivanje remiza, dok su prihvatljive aktivnosti za potpore ribolovnim udrugama gradnja, rekonstrukcija, dogradnja, opremanje i uređenje objekata u vlasništvu udruge ili koje udruga ima pravo koristiti.
Pravo na dodjelu potpora mogu ostvariti udruge upisane u registar udruga i registar neprofitnih organizacija, koje broje najmanje 15 petnaest članova te provode aktivnosti za koje traže potporu na području Grada Grubišnoga Polja. Potpora može biti odobrena u godišnjem iznosu do najviše 20.000 kuna po pojedinoj udruzi. Udruge koje će se javljati na javni poziv ne smiju imati dospjeli, a nepodmireni dug prema državnom proračunu.
Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava osiguranih u gradskom proračunu za 2022. godinu, a najkasnije do zaključno 15. srpnja 2022. godine.
Javni poziv i dokumentacija nalaze se na POVEZNICI 


  Povratak na: Novosti