Uručene nagrade autorima najboljega rada na natječaju ‘Vrijedna pčelica’

Prvo mjesto osvojio je rad Mile Herclik, Marka Glamočića i Frana Jakopeca, učenika 4.a OŠ I. N. Jemeršića

Uručene nagrade autorima najboljega rada na natječaju ‘Vrijedna pčelica’

Nakon što je nedavno objavila rezultate likovnoga natječaja 'Vrijedna pčelica', koji je provela od početka studenog prošle do 10. veljače ove godine, Lokalna akcijska grupa Bilogora Papuk jučer je pobjednicima uručila i simbolične nagrade. Podsjetimo, riječ je o natječaju na kojemu su mogli sudjelovati učenici četvrtih razreda osnovnih škola s područja gradova Grubišnoga Polja i Daruvara te općina Sirača, Đulovca, Dežanovca i Konačnice, koje pripadaju tom LAG-u. Teme natječaja bile su pčele i pčelinji proizvodi, dok je izbor slikarske tehnike bio proizvoljan.
Prvo mjesto na natječaju s 13 bodova osvojio je rad Mile Herclik, Marka Glamočića i Frana Jakopeca, učenika 4.a razreda Osnovne škole I. N. Jemeršića Grubišno Polje, koji su primili zaslužene nagrade. Slatkiši, vodene i drvene bojice, olovke koje su dobili od LAG-a uvelike su razveselili učenike. Sretna je bila kada su objavljeni rezultati, a sretna je bila i jučer razredna učiteljica Lidija Heršil koja kaže kako se razred uvijek rado uključuje u brojne natječaje i aktivnosti. Ravnateljica škole Snježana Šeliš je kazala da su sudjelovanja na natječajima pa i nagrade ponos škole, ali istovremeno i pokazatelji truda i rada.
Čestitajući pobjednicima, predsjednik skupštine LAG-a Bilogora-Papuk Zlatko Mađeruh zadovoljan je činjenicom da je LAG pripremio projekt u fokusu kojega su djeca, čime je do izražaja došla njihova kreativnost i umijeće. (mp)


  Povratak na: Novosti