Zajedničkom volonterskom akcijom ličili zidove Dječjeg vrtića Tratinčica

U akciji su sudjelovali djelatnici PSP-a i partnerskih tvrtki, Grada Grubišnoga Polja i DV Tratinčica

Zajedničkom volonterskom akcijom ličili zidove Dječjeg vrtića Tratinčica

Tvrtka Podzemno skladište plina je jučer sa svim partnerima projekta izgradnje podzemnog skladišta plina Grubišno Polje i djelatnicima Gradske uprave odradila volontersku akciju u suradnji s gradonačelnikom Zlatkom Mađeruhom i ravnateljicom Dječjega vrtića Tratinčica Biljanom Katić. Naime, bojali su unutrašnjost vrtićke zgrade.
Među vrijednim ličiocima bila je i Karmen Komljen Petošić iz nadzorne tvrtke Ad Con, koja je već sudjelovala u volonterskim akcijama posebice kako statičarka nakon potresa u Zagrebu i Sisku.-Fenomenalan osjećaj je isključiti se iz svakodnevne problematike i zadataka koje imamo, vidjeti dječicu kako se spontano zabavljaju pa da i nama prenesu tu spontanost-kazala je.
No, bojanje unutarnjih zidova vrtićke zgrade neće biti usamljena akcija PSP-a, poručio je direktor PSP-a Vlado Vlašić naglašavajući već tradicionalno odličnu suradnju PSP-a s lokalnom samoupravom.
Govoreći da je riječ o najvećem projektu na području grada u njegovoj povijesti sudomaćin akcije gradonačelnik Z. Mađeruh je iskazao zadovoljstvo akcijom i zahvalio svim sudionicima.-Posebno mi je drago da ste pokrenuli lavinu humanitarnog i zajedničkog volontiranja u vrtiću. Volio bih da taj val prenesemo na sve građane grada, da se prelije i na cijelu Hrvatsku-poručio je gradonačelnik.
Kako bi svojim dobročiniteljima zahvalili što su im lijepim i kvalitetnim bojama obojali zidove, mališani su za vrijedne ličitelje izveli dvije plesne točke, dok je zahvalu uime vrtića uputila ravnateljica vrtića Biljana Katić.
Jučerašnje, slobodno se može reći druženje sudionika projekta izgradnje podzemnog skladišta plina Grubišno Polje, ujedno je bilo prilika za potvrdu da radovi na izgradnji podzemnog skladišta plina teku prema terminskom planu te ih ni nedavno nevrijeme niti obilne padaline koje su uslijedile nisu poremetili. (mp)


  Povratak na: Novosti