Održan svečani program povodom Dana grada, sutra koncert Opće opasnosti !

Održan svečani program povodom Dana grada, sutra koncert Opće opasnosti !

Sinoć je u kinodvorani Centra za kulturu i informiranje dr. Franjo Tuđman održan svečani program povodom Dana grada. Posjetitelji su mogli pogledati nastupe Mažoretkinja grada Grubišnoga Polja i svih sekcija Folklornog ansambla, među kojima i najstarije skupine koja se nakon dužeg vremena ponovno okupila. Riječ je o plesačicama i plesačima koji su do prije desetak, petnaestak godina bili aktivni članovi folklornoga ansambla, ali su zbog različitih životnih obveza prekinuli angažman u ansamblu. Sinoć su nastupile samo plesačice novookupljene grupe, a za božićni program će im se pridružiti i plesači veterani folklornoga ansambla.
Sinoć su na daskama CIK-a nastupili i učenice grubišnopoljskog područnoga odjeljenja daruvarske Glazbene škole Brune Bjelinskog Franciska Đelekovčan i Amelie Pop, a predstavile su se i skupine Češke besede Velikih i Malih Zdenaca te Češke besede Treglave.
U okviru programa povodom Dana grada sutra će u školskoj sportskoj dvorani koncert održati sastav Opća opasnost. Riječ je o rođendanskom koncertu kojim Grad Grubišno Polje časti svoje sugrađane pa je ulaz besplatan. Proslava Dana grada završava sljedećega četvrtka 17. studenog koncertom zbora Zdenčanke Češke besede Velikih i Malih Zdenaca i daruvarske ženske klape Stentoria. (mp)
GALERIJA FOTOGRAFIJA


  Povratak na: Novosti