Održani godišnja skupština ZU HVIDRA-e BBŽ i 27. ŠNIDOR

Branitelji su se natjecali u belotu, šahu, visećoj kuglani, ribolovu, pikadu i kuglanju

Održani godišnja skupština ZU HVIDRA-e BBŽ i 27. ŠNIDOR

Zajednica udruga i članova hrvatskih vojnih invalida Domovinskoga rata Bjelovarsko-bilogorske županije u subotu je u mjesnom domu u Velikim Zdencima održala redovnu godišnju izvještajnu skupštinu, nakon koje je održan i 27. ŠNIDOR - športsko natjecanje invalida Domovinskog rata.
Nakon otvaranja ŠNIDORa, kojemu su uz Mladena Marinkovića predsjednika HVIDRA-e BBŽ i Alena Skendera predsjednika domaćina HVIDRA-e Grubišno Polje, prisustvovali i saborski zastupnik Miro Totgergeli, zamjenica župana Marija Jungić i gradonačelnik Grubišnoga Polja Zlatko Mađeruh, domaćini i njihovi gosti zapalili su svijeće ispred spomenika grubišnopoljskim braniteljima Domovinskoga rata u Ulici 77. samostalnog bataljuna ZNG-a. 
Mladen Marinković je izvijestio kako su aktivnosti HVIDRA-e BBŽ bile, kao i svih ostalih, uvelike ograničene i smanjene zbog pandemije kronavirusa. Predsjednik HVIDRA-e Grubišno Polje Alen Skender kazao je da su sportske igre vrlo važne jer se na taj način branitelji druže, održavaju kontakte i kvalitetno provode vrijeme. Branitelji su se natjecali u belotu, šahu, visećoj kuglani, ribolovu, pikadu i kuglanju. (mp)


  Povratak na: Novosti